Ημερίδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στις Σέρρες
16/6/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα   Επιχειρηματικότητα  
Ημερίδα για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα στις Σέρρες

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών και στα πλαίσια της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Σερρών SER-EXPO 2016, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Δαμάζοντας την Ανεργία: Προώθηση Καινοτομίας & Στήριξη Επιχειρηματικότητας».

Στις μέρες μας οι επιδόσεις σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας αποτελούν κρίσιμες συντεταγμένες για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης. Οι προκλήσεις και τα παγκόσμια προβλήματα (διαχείριση του περιβάλλοντος, βελτίωση ποιότητας ζωής, αντιμετώπιση ασθενειών κλπ) επιτάσσουν τη δημιουργία και διάδοση καινοτόμων αγαθών και υπηρεσιών που μετουσιώνουν τις επιστημονικές και τεχνολογικές εφευρέσεις σε παραγωγικές οικονομικές δραστηριότητες. Τέτοιες παραγωγικές οικονομικές δραστηριότητες, οι οποίες έχουν πολλαπλασιαστικές δυνατότητες μέσα σε κατάλληλο δομικό και θεσμικό πλαίσιο, αποτελούν προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση των Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα «Γεώργιος Χριστίδης»( 3ος όροφος, Επιμελητηριακό Μέγαρο, Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μεταπτυχιακών προγραμμάτων στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας: Τηλ.: - 00357 22841688, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mba@unic.ac.cy.

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας στο 210 6748293 ή 801 100 2345.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και ανοικτή στο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα θα βρίτε εδώ.