Το «Τhe Squeeze#7» την Πέμπτη 23 Ιουνίου
21/6/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα   Επιχειρηματικότητα   Διαγωνισμοί  
Το «Τhe Squeeze#7» την Πέμπτη 23 Ιουνίου

Το «Τhe Squeeze#7» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016, ώρα 18:00 – 21:00 στο Orange Grove, το εκκολαπτήριο της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7, απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Έχουν προεπιλεγεί 8 νεοφυείς επιχειρήσεις του Orange Grove ώστε να προβάλλουν την ιδέα τους, να πάρουν feedback από την κριτική επιτροπή, που αποτελείται από μία ομάδα αναγνωρισμένων επιχειρηματιών, και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο €15.000 και €10.000.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι:

Πίτερ Οικονομίδης (Brand Strategist Apple’s “Think Different” campaign, Chair Board of Directors at Make-A-Wish International, Ιδιοκτήτης/Πρόεδρος στο Felix BNI)

Αντιγόνη Λυμπεροπούλου (Investment Manager στο TANEO (€150m Fund of Fund) και μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ε.Ε. για θέματα Πρόσβασης σε Κεφάλαια Κινδύνου (Horizon 2020)

H Αυτού Υψηλότητα, Πρίγκιπας Constantijn της Ολλανδίας (Επίσημος Startup Ambassador της Ολλανδίας, Ανεξάρτητος Σύμβουλος σε Corporate Innovation, Συνιδρυτής του Startup Fest Europe, Director of Digital Technology and Macro Strategy at Macro Advisory Partners στο Λονδίνο, Ειδικός Σύμβουλος στον European Commissioner Andrus Ansip, Αντιπρόεδρος του Digital Single Market)

Γιάννης Παπαδόπουλος (Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), CEO/Founder at Attica Ventures

Το «The Squeeze» πραγματοποιείται με τη γενναιόδωρη υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ως μέρος της πρωτοβουλίας τους «Επανεκκίνηση και Ενίσχυση των Νέων».

Για κρατήσεις θέσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, την σελίδα στο Facebook: Orange Grove Athens ή το twitter: @OrangeGroveAth.