Η Θετική Ενέργεια αλλάζει… και ανανεώνεται!
23/6/2016 Διαγωνισμοί  
Η Θετική Ενέργεια αλλάζει… και ανανεώνεται!

H Amita Motion συνεχίζει να μοιράζει Θετική Ενέργεια και να στηρίζει τα όνειρα των νέων, μέσα από το ανανεωμένο website www.thetikienergeia.gr

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η Amita Motion μοιράζει Θετική Ενέργεια και αισιοδοξία μέσα από τη μουσική και τις ξεχωριστές και μοναδικές δράσεις της. Φέτος, η Θετική Ενέργεια μεγαλώνει και η Amita Motion ετοιμάζεται να δημιουργήσει νέες ξεχωριστές και ανατρεπτικές εμπειρίες για όλους τους νέους!

Μέσα από το φρέσκο και ανανεωμένο website www.thetikienergeia.gr, η Amita Motion δίνει βήμα στους νέους να εμπνευστούν, να ανακαλύψουν, να εκφραστούν, να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και κυρίως να ζήσουν ξεχωριστές και μοναδικές εμπειρίες!

Amita Motion POSITIVE ENERGY HUB: εδώ η Θετική σκέψη γίνεται τρόπος ζωής! Οι νέοι εμπνέονται, ξεκλειδώνουν τη θετική τους σκέψη και ανακαλύπτουν την πιο positive πλευρά τους με καθημερινό περιεχόμενο με τα πιο positive άρθρα, τα πιο hot μουσικά νέα, αληθινά success stories, tips & tutorials για όσους αγαπούν τις μουσικές τέχνες και θέλουν να μάθουν περισσότερα, κατευθείαν από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες. Το Positive Energy Hub περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές κατηγορίες γύρω από την μουσική -Music Hub, Mix Hub και Dance Hub- για αυτούς που αγαπούν το τραγούδι, το DJ Mixing και το χορό!

Amita Motion POSITIVE BATTLES: σε αυτόν τον αγώνα κερδίζει το ταλέντο! Όλοι οι νέοι μπορούν εδώ να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους και να «αγωνιστούν» με Θετική Ενέργεια γι’ αυτά που αγαπούν και για τα όνειρά τους! Στον πιο positive διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος νέοι άνω των 16 χρονών, να διαγωνιστούν στο τραγούδι, το DJ mixing και το χορό. Αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως οι: Μύρωνας Στρατής, REC, Claydee, Sparky T, Bobito, Νίκος Μαριάνος, Κλαίρη Καραπιδάκη και Δημήτρης Καραγεώργος γίνονται coaches και μαθαίνουν στα νέα ταλέντα τα μυστικά του καλύτερου performance τραγουδώντας, μιξάροντας και χορεύοντας!

Οι 36 πιο ταλαντούχες ομάδες των Amita Motion Positive Battles θα περάσουν στην 1η φάση της ψηφοφορίας του κοινού, και μέσα από διαδοχικές ψηφοφορίες θα αναδειχθούν οι 6 finalists, που θα διαγωνιστούν στο Amita Motion Final Positive Battle! Η ανάδειξη των νικητών θα γίνει τον Νοέμβριο, όπου ο 1ος νικητής από κάθε κατηγορία θα κερδίσει δισκογραφικό συμβόλαιο, ενώ οι 2οι νικητές θα κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 1.000 Ευρώ.

Αυτός είναι ο Αγώνας της Θετικής Ενέργειας! Έλα μαζί μας!

Αγωνιζόμαστε για ό,τι αγαπάμε. Αγωνιζόμαστε με Θετική Ενέργεια!

Βρείτε μας εδώ:

Website: www.thetikienergeia.gr
Facebook: facebook.com/amitamotion
Instagram: instagram.com/amitamotion
YouTube: youtube.com/AmitaMotionOfficial

Σχετικά με την Amita Motion

Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Amita Motion είναι ο πρώτος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά το 1993, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων. Εδώ και 11 χρόνια η Amita Motion έχει καταφέρει να κάνει τη Θετική Ενέργεια πράξη, προσφέροντας στους νέους μοναδικές εμπειρίες, ενέργεια, αισιοδοξία και χαρά μέσα από ξεχωριστές interactive online ενέργειες, ανατρεπτικά μουσικά events και συναρπαστικές συναυλίες!

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Με παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά εδώ και 47 χρόνια, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει 25 γραμμές παραγωγής και μονάδες διανομής, παράγει και εμπορεύεται τόσο τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illyissimo και τα mixers Schweppes), όσο και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει ως εταιρία (Amita, Frulite, και το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ), τα snacks TSAKIRIS, ενώ επίσης διανέμει τα ενεργειακά ποτά Monster. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Μάθετε περισσότερα στο www.coca-colahellenic.gr και στο: www.facebook.com/CocaCola3E