Θέσεις εργασίας στον όμιλο Media Saturn
1/7/2016 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέσεις εργασίας στον όμιλο Media Saturn

Εάν είσαι άνθρωπος που αγαπάς την τεχνολογία, σου αρέσει η ανάλυση και θέλεις να βρεις εργασία που πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανέλιξης, στείλε μας το βιογραφικό σου!

Ο Όμιλος Media Saturn είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη. Αριθμεί πάνω από 1000 καταστήματα στον κόσμο και έχει παρουσία σε 16 χώρες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με τα καταστήματα Media Markt, έχοντας 11 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.mediamarkt.gr, με στόχο τη δημιουργία εμπειρίας στον πελάτη μέσω του πολύ-καναλικού μοντέλου.

Νέες Θέσεις Εργασίας:

Call Center Executive (CC4-G601)
Τόπος Εργασίας: Call Center Hub – Αργυρούπολη (Λέοντος 4 και Ελευθερίας)

Οι μελλοντικές σας αρμοδιότητες:

  • Εντάσσεστε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνείτε με πελάτες που επιλέγουν την πλατφόρμα e-commerce για να κάνουν τις αγορές τους.
  • Αναγνωρίζετε τις αγοραστικές ανάγκες των πελατών και προτείνετε εναλλακτικές λύσεις ικανοποίησής τους.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ, MS office
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Επικοινωνιακή ικανότητα & προσαρμοστικότητα
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους)

Η εταιρεία παρέχει:

Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, το πρόγραμμα εκπαίδευσης, τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη των ανθρώπων της καθώς και για τις παροχές της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους στην αγορά εργασίας, γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

Εμείς αναζητούμε συνεχώς ικανούς και δημιουργικούς ανθρώπους!

Αν θέλετε να μπείτε στον κόσμο της Media Markt, με μεγάλη χαρά θα δεχτούμε την αίτησή σας!

Περιγραφή εταιρίας:

Η Media Saturn, μέλος του Ομίλου Metro Group, ιδρύθηκε το 1961 ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα Saturn στην Κολωνία και το 1979 το πρώτο κατάστημα Media Markt στο Μόναχο της Γερμανίας κατέχοντας μέχρι σήμερα την πρώτη θέση σε πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών σε 15 χώρες με πάνω από 1000 φυσικά καταστήματα. Στην Ελλάδα, η Media Markt στο πλαίσιο της πολυκαναλικής της στρατηγικής απαριθμεί συνολικά 11 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, in-house τηλεφωνικό κέντρο καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα θέλοντας να βρίσκεται κοντά στον πελάτη σε οποιοδήποτε κανάλι κι αν επιλέγει για τις αγορές του.

Αποστολή Βιογραφικού