Πώς θα εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στα χρηματοοικονομικά
1/7/2016 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Πώς θα εξασφαλίσετε μια επιτυχημένη καριέρα στα χρηματοοικονομικά

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι συμμετείχαν στο ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining σε συνεργασία με το ACCA, το Διεθνές Σώμα Ορκωτών Λογιστών, και με την υποστήριξη του AIESEC, που διοργανώθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining στο Νέο Ψυχικό.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, φοιτητές αλλά και στελέχη επιχειρήσεων, που επιδιώκουν μια καριέρα στον ευρύτερο τομέα των χρηματοοικονομικών επαγγελμάτων, ενημερώθηκαν από τον κ. Abdul Goffar, εκπρόσωπο του ACCA στην Ελλάδα, για τις προοπτικές διεθνούς καριέρας. Συγκεκριμένα ο κ. Goffar αναφέρθηκε πώς το ACCA δεν είναι απλά μια πιστοποίηση, αλλά και μια απόκτηση πολύτιμων δεξιοτήτων στη οργανωτική διοίκηση και στρατηγική. Αυτό και μόνο αυξάνει σημαντικά τις επαγγελματικές προοπτικές του κατόχου της. Έχοντας αναγνωριστεί σε πάνω από 173 χώρες παγκοσμίως, τα μέλη του ACCA απολαμβάνουν το σεβασμό από τους εργοδότες και εταίρους τους, καθώς αυτοί αναγνωρίζουν τον επαγγελματισμό και τις δεξιότητες των μελών, στοιχεία που τους κάνουν περιζήτητους.

Σύμφωνα με το Στέλιου Ντότσια, Διευθυντή της Globaltraining Ελλάδος, «είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια της Globaltraining σε ένα ολοένα και απαιτητικό περιβάλλον εργασίας να προσφέρει λύσεις στο ελληνικό κοινό, όχι μόνο για μια εργασία, αλλά για μια επιτυχημένη καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας ως σύμμαχο την εγκυρότητα του Διεθνούς Σώματος Ορκωτών Λογιστών. Οι προοπτικές μιας αξιοζήλευτης καριέρας για τους κατόχους επαγγελματικών πιστοποιήσεων, όπως του ACCA, είναι αισιόδοξες».

Σημαντική ήταν και η παρουσία του AIESEC, του μεγαλύτερου ανεξάρτητου φοιτητικού οργανισμού που συμμετείχε στην εκδήλωση. Ο κ. Παναγιώτης Βρέττης, Πρόεδρος του AIESEC του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, αναφέρθηκε στην ηγετική ικανότητα και στις κοινωνικές δεξιότητες που μπορεί να αναπτύξει κάποιος μέσω των προγραμμάτων του AIESEC.

Τα μαθήματα ξεκινούν το Σεπτέμβρη και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της Globaltraining.