Θέση εργασίας στο Ιδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου
27/7/2016 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέση εργασίας στο Ιδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Στέλιου Χατζηιωάννου, πρόκειται να ανοίξει ένα νέο σημείο διαμονής τροφίμων στην Αθήνα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φαγητό από καρδιάς».

Η ιδιοκτησία βρίσκεται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη 118 , στο κέντρο της Αθήνας.

Με βάση τα παραπάνω αναζητείται εξωτερικός συνεργάτης για τη λειτουργία του σημείου διανομής.

Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Να είναι αυτοαπασχολούμενος με απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
  • Να έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στην οδό Χαρίλαου Τρικούπη από τις 7 έως τις 10 το πρωί, όλες τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή, για να μοιράζει φαγητό στους δικαιούχους.
  • Κατά προτίμηση να κατοικεί σε απόσταση 20 λεπτών το μέγιστο, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από την οδό Χαρίλαου Τρικούπη.
  • Να μπορεί να επικοινωνεί μέσω e-mail στα αγγλικά, και να χρησιμοποιεί το δικό του laptop, ώστε να καταγράφει τις μερίδες φαγητού.
  • Η χρηματική αμοιβή θα εξαρτάται από τον αριθμό των δικαιούχων που θα εξυπηρετούνται καθημερινά και θα είναι €0.05 κατ’ άτομο.

 

Αναμένεται να προσφέρεται φαγητό σε 1.000 άτομα κάθε εργάσιμη μέρα, με βάση τις ποσότητες που διανέμουμε στα υπόλοιπα ιδρύματα μας σε Κεραμικό, Πειραιά και οδό Ευριπίδου .

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του ιδρύματος στο Facebook με το βιογραφικό και τα στοιχεία επικοινωνίας.