Θέσεις εργασίας στην Europa Profil Aλουμίνιο ΑΒΕ
13/9/2016 Ευκαιρίες Εργασίας  
Θέσεις εργασίας στην Europa Profil Aλουμίνιο ΑΒΕ

Την ευκαιρία σε νέους μηχανικούς να αναπτύξουν τις ικανότητές τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας, προσφέρει η Europa Profil Aλουμίνιο ΑΒΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος επαγγελματικής απασχόλησης «Γίνε Μηχανικός στη Europa».

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους μηχανικούς, ηλικίας έως 30 ετών, απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών και προσφέρει μέσω έμμισθης απασχόλησης την ευκαιρία να εκπαιδευτούν και στη συνέχεια να στελεχώσουν τις διευθύνσεις της εταιρείας, αποκτώντας την τεχνογνωσία και την απαραίτητη προϋπηρεσία σε μια από τις καλύτερες βιομηχανίες της χώρας, αξιοποιώντας τις σπουδές τους σε συναφές αντικείμενο.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, η EUROPA θα επιβραβεύσει τους νέους μηχανικούς που θα ξεχωρίσουν, με θέση εργασίας στην εταιρεία και προοπτικές καριέρας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά ενεργειών, oι οποίες αποδεικνύουν εμπράκτως τη συνεισφορά της εταιρίεας στις τοπικές κοινωνίες, ενισχύοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη της στις νέες γενιές μηχανικών της χώρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου στο e-mail engineer@profil.gr