Εφαρμογιάδα#6, A non stop story!
30/11/2016 Διαγωνισμοί   Προγραμματισμός  
Εφαρμογιάδα#6, A non stop story!

Ο Δημήτρης Θεοφιλόπουλος με την εφαρμογή CHECKAROUND, ο Στέλιος Σκουρλής με την εφαρμογή CARICATURA COLORE και ο Κωνταντίνος Νάτσιος με την εφαρμογή SINTAYEAH βρέθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις της Εφαρμογιάδα#6.

Στο σύνολο παρουσιάστηκαν 9 εφαρμογές, οι οποίες εκτός των παραπάνω ήταν το BONGO JUMP του Δημήτρη Μακρή, το BET ANALYZER του Φίλιππου Χαμαλίδη, το ROCKET SOCIAL που παρουσίασε ο Γιώργος Πλατανάς της Vanderbox, το SELFIETALE που παρουσίασε ο Σπύρος Κλώνης, το NATIONAL GALLERY GAME του Αλέξανδρου Hendon και το BET PREDICTOR του Σπύρου Γρηγοράκη.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές είναι ήδη διαθέσιμες στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple και της Google και βρίσκονται σε διαδικασία εξέλιξης. Οι περισσότεροι δημιουργοί παρουσίασαν επιχειρηματικά πλάνα και κάποιοι είναι ήδη έτοιμες, όπως το ROCKET SOCIAL της Vanderbox να ξεκινήσουν την αναζήτηση χρηματοδότη.

Οι νικητές μοιράστηκαν τα δώρα που πρόσφεραν οι εταιρείες ΟΤΕ Academy και Moosend, καθώς και ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Η Εφαρμογιάδα#6 διοργανώθηκε από τις εταιρείες AETNA και SKYWALKER.GR την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Η Εφαρμογιάδα#7 έχει ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζεται και οι εγγραφές διαγωνιζόμενων παραμένουν ανοιχτές στο www.efarmogiada.gr

Η Εφαρμογιάδα#6 πραγματοποιήθηκε με την πολύτιμη συμβολή των:

ΧΟΡΗΓΟΣ : OTE ACADEMY

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: SMART PRESS, MOOSEND

Υπό την αιγίδα των:

Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ)

Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη , Events Marketing Director, SKYWALKER.GR, 210 9730280, εσωτ. 242, mkatsaprini@skywalker.gr