Μαθητές δημιουργούν εικονικές επιχειρήσεις
3/7/2013 Επιχειρηματικότητα  
Μαθητές δημιουργούν εικονικές επιχειρήσεις

Καινοτόμες και με ισχυρά δείγματα οικολογικής συνείδησης ήταν οι εικονικές επιχειρήσεις που δημιούργησαν οι 12 καλύτερες μαθητικές ομάδες που πήραν μέρος στην τελική φάση του πανελλαδικού διαγωνισμού «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013», τον οποίο διοργάνωσε για έκτη χρονιά το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/JA Greece.

Το πρώτο βραβείο έλαβε η ομάδα του Κολλεγίου Ανατόλια, παρουσιάζοντας την επιχείρηση «RevoRootion Inc». Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό, 17-19 Ιουλίου στο Λονδίνο. Το δεύτερο βραβείο κέρδισε ομάδα από το Α’ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού, με την επιχείρηση «Sine Qua Non» και το 3ο η ομάδα «IstArt» από το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.

Για πρώτη χρονιά φέτος δόθηκαν και δύο βραβεία «Ευ αγωνίζεσθαι». Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, ο πρόεδρος του ΣΕΝ/ JA Greece, Χρήστος Τσάγκος, τόνισε ότι «όλες οι μαθητικές ομάδες που διαγωνίστηκαν φέτος εντυπωσίασαν για το υψηλό επίπεδο της δουλειάς τους, την έντονη κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθησία τους και την υποδειγματική αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Internet και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Πηγή:marketingweek.gr