10 + 1 ελληνικές και κυπριακές startups διεκδικούν θέση στο Webit Congress
7/8/2013 Διακρίσεις   Επιχειρηματικότητα  
10 + 1 ελληνικές και κυπριακές startups διεκδικούν θέση στο Webit Congress

Στις 6 - 7 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας διοργανώνεται το Webit Congress, το μεγαλύτερο event σε όλο τον κόσμο που συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα της ψηφιακής τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών από την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία.

Το Webit Congress έχει δώσει την ευκαιρία σε 10 startups που προέρχονται από τις παραπάνω περιοχές να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε ένα κοινό 200 ατόμων, ανάμεσα στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως οι Phil Libin (ιδρυτής του Evernote), Axel Dauchez (διευθύνων σύμβουλος στη Deezer), Anthony Gallippi (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του BitPay) και Tikhon Bernstam (συνιδρυτής του Scribd και της Parse).

Οι 10 αυτές startups θα επιλεγούν μέσα από ψηφοφορία του κοινού, ενώ έχουν προεπιλεγεί 200 εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται 10 ελληνικές, αλλά και μία κυπριακή, μέσα από 843 συνολικά startups οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή.

Πρόκειται για τις: tradeNOW, Heeeelp.me, QReca!, SociallGreen, ViLabs, Olyssa, Aterin Medical Tourism, Workable, AppWeevr και Dikonomia και την κυπριακή Book'n'Bloom.

Μπορείτε να υποστηρίξετε τις ελληνικές και την κυπριακή εταιρεία ψηφίζοντας στη σχετική ιστοσελίδα.

Πηγή: emea.gr