ΟΠΑ - «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο» στις 13/12
10/12/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
ΟΠΑ - «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο» στις 13/12

Η εθελοντική ομάδα «Get Involved», του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το ρόλο του Μάρκετινγκ στους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (Μ.Κ.Ο.)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου, στο O.Π.Α. (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), Πατησίων 76.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, με τίτλο «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο», θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από άτομα που δραστηριοποιούνται σε μεγάλους αλλά και μικρότερους Μ.Κ.Ο., μιλώντας για τις καλές πρακτικές που έχουν ακολουθήσει, για λάθη που έχουν κάνει αλλά και για προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην πορεία τους μέχρι σήμερα, αναφορικά με τις λειτουργίες του μάρκετινγκ και τις εφαρμογές του σε τέτοιου είδους οργανισμούς.

Η ανάγκη για προσφορά προς αυτούς που έχουν όλο και περισσότερες ανάγκες που αδυνατούν, όμως, να καλύψουν, είναι επιτακτική στις μέρες μας. Πολλοί Μ.Κ.Ο. πραγματοποιούν σημαντικό έργο, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό, και είναι σημαντικό να συνεχίσουν, γι’αυτό και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Το έργο τους αυτό, καταφέρνουν να το προωθήσουν και να το επεκτείνουν μέσα από πρακτικές, κάποιες από τις οποίες θα μοιραστούν με όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο»

Πηγή: neolaia.gr