Δεκάδες θέσεις εργασίας από τον όμιλο Accor
3/9/2013 Ευκαιρίες Εργασίας  
Δεκάδες θέσεις εργασίας από τον όμιλο Accor

της Κατερίνας Κυρίτση

Δεκάδες θέσεις εργασίας προσφέρει ο όμιλος ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, Accor Group στην Ευρώπη και τον κόσμο για υποψηφίους όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Ο ξενοδοχειακός κολοσσός, ο οποίος διαχειρίζεται τα brands Sofitel, Novotel, Adagio, Mercure και Grand Mercure, Quay West και Pullman, διαθέτει 3.463 ξενοδοχειακές μονάδες δυναμικότητας 439.593 δωματίων συνολικά σε 92 χώρες. Απασχολεί δε 160.000 εργαζομένους παγκοσμίως στους οποίους παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης σε περίπου εκατό επαγγέλματα του κλάδου.

O Όμιλος Accor εστιάζει σε μεγάλο βαθμό σε προσωπικό νεαρής ηλικίας με δυνατότητες και προοπτική, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέχει, το 37% του προσωπικού που απασχολεί ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των 25-34 ετών, το 24% στην ηλικιακή ομάδα των 35-44, ενώ το 20% του ανθρώπινου δυναμικού του έχει ηλικία κάτω των 20 ετών. Η πλειονότητα των εργαζομένων (38%) απασχολούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ασίας, της Απω Ανατολής και στην Αυστραλία, ενώ 19% των εργαζομένων έχουν ως βάση ξενοδοχεία της Ευρώπης πλην της Γαλλίας, καθώς μόνο σε αυτή απασχολείται το 14% των εργαζομένων.

Βασική προϋπόθεση για την επιλογή του προσωπικού, πέραν των τυπικών προσόντων που ζητούνται για κάθε θέση, αποτελεί η ποιότητα του χαρακτήρα τους. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, προϋπηρεσία στο αντικείμενό τους και τη δυνατότητα να λειτουργούν, τόσο μεμονωμένα, όσο και σε επίπεδο ομάδας. Σήμερα το «Εθνος Εργασία» παρουσιάζει ορισμένες εκ των προσφερόμενων θέσεων στα ξενοδοχεία Sofitel και Novotel στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ντουμπάι, ενώ κενές θέσεις προσφέρονται επίσης στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ινδία και την Πορτογαλία.

  • ΠΛΟΗΓΗΣΗ
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου, https://jobs.accor.com/Job-vacancy/All-of-our-job-vacancies,s,0.html.html για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις θέσεις εργασίας, τα προσόντα και τα καθήκοντα.

Sofitel: Στελέχη και υπάλληλοι σε έξι χώρες

Θέση: Apprentissage Assistant
Περιοχή: Γαλλία
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο αντικείμενο των Ανθρωπίνων Πόρων, άριστη γνώση της γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό, όσο και σε προφορικό επίπεδο, καλή γνώση της εργατικής νομοθεσίας, πολύ καλή γνώση χειρισμού των MS Office.
Κωδ. θέσης: 136113
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Assistante-rh+Sofitel-golfe-d-ajaccio-thalassa-sea-spa,j,3,136113,fr.html
Πληροφορίες: Από την κ. Anouck Lavocat, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: h0587-hr@sofitel.com

Θέση: Plonguer
Περιοχή: Γαλλία
Προσόντα: Πτυχίο Πανεπιστημίου ή απολυτήριο Λυκείου, άριστη φυσική κατάσταση, οργανωτικές ικανότητες για τη συντήρηση του καταδυτικού εξοπλισμού.
Κωδ. θέσης: 136112
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Plongeur-hf+Sofitel-golfe-d-ajaccio-thalassa-sea-spa,j,3,136112,fr.html
Πληροφορίες: Από την κ. Anouck Lavocat, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: h0587-hr1@sofitel.com

Θέση: Second de Bar
Περιοχή: Γαλλία
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλος τίτλος σπουδών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων ή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επαγγελματική εμπειρία διάρκειας τριών ετών στη διαχείριση μπαρ και την προετοιμασία ποτών και κοκτέιλ, εμπειρία στην τιμολόγηση και τη διαχείριση αποθεμάτων, άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 136110
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Second-de-bar+Sofitel-golfe-d-ajaccio-thalassa-sea-spa,j,3,136110,fr.html
Πληροφορίες: Από την κ. Anouck Lavocat, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: h0587-hr1@sofitel.com

Θέση: Chef de Bar
Περιοχή: Γαλλία
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλος τίτλος σπουδών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον κλάδο των τουριστικών επαγγελμάτων ή ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, επαγγελματική εμπειρία διάρκειας πέντε ετών στην ανάπτυξη ομάδας μπαρ και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, άριστη γνώση της γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, εμπειρία στο εμπόριο.
Κωδ. θέσης: 136108
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Chef-de-bar-hf+Sofitel-golfe-d-ajaccio-thalassa-sea-spa,j,3,136108,fr.html
Πληροφορίες: Από την κ. Anouck Lavocat, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: h0587-hr@sofitel.com

Θέση: Assistant Chef de Reception
Περιοχή: Γαλλία
Προσόντα: Απολυτήριος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος τίτλος τεχνικού εκπαιδευτικού ιδρύματος στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της φιλοξενίας, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους, άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Η γνώση τρίτης γλώσσας θεωρείται πρόσθετο προσόν.
Κωδ. θέσης: 135943
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Assistant-chef-de-reception-hf+Hotel-scribe-paris-managed-by-sofitel,j,3,135943,fr.html
Πληροφορίες: Από την κ. Corinne GIRARD, h0663-hr3@sofitel.com

Θέση: Room Service Employee
Περιοχή: Ολλανδία
Προσόντα: Απολυτήριος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος τίτλος τεχνικού εκπαιδευτικού ιδρύματος στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της φιλοξενίας, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, άριστη γνώση της αγγλικής, ολλανδικής και γαλλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 135961
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Room-service-medewerker-mv+Sofitel-legend-the-grand-amsterdam,j,3,135961,nl.html

Πληροφορίες: Από το Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, 20/5553111

Θέση: One Touch Operator
Περιοχή: Αυστραλία
Προσόντα: Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στην εξυπηρέτηση πελατών και τη βιομηχανία της φιλοξενίας, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες.
Κωδ. θέσης: 136004
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/One-touch-operator+Sofitel-melbourne-on-collins,j,3,136004,en.html
Πληροφορίες: Από τον κ. Marvie Spies, h1902-hr03@sofitel.com

Θέση: Director of Sales
Περιοχή: Πορτογαλία
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη διαχείριση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, προϋπηρεσία διάρκειας πέντε ετών στη διαχείριση πωλήσεων, άριστη γνώση της πορτογαλικής, της αγγλικής και της γαλλικής γλώσσας, κατανόηση των διεθνών αγορών του κλάδου, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Κωδ. θέσης: 136093
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Director-of-sales-mf+Sofitel-lisbon-liberdade,j,3,136093,pt.html
Πληροφορίες: Από την κ. Rita Germino, H1319-Sl1@sofitel.com

Ενας σεφ στην Ινδία

Θέση: Executive Chef
Περιοχή: Ινδία
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στη διαχείριση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, προϋπηρεσία διάρκειας 15 ετών, άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, εμπειρία στη δημιουργία καινοτόμων πιάτων, εμπειρία στον τομέα των τροφίμων και ποτών.
Κωδ. θέσης: 136091
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Executive-chef+Sofitel-mumbai-bkc,j,3,136091,en.html
Πληροφορίες: Από κ. Naiknavare Shubhangi, H6451-HR4@sofitel.com

Οι ειδικότητες στο Ντουμπάι

Θέση: Assistant Outlet Manager
Περιοχή: Ντουμπάι
Προσόντα: Απολυτήριο λυκείου ή άλλος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα των τροφίμων και ποτών, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών, άριστη γνώση της αγγλικής, γαλλικής και αραβικής γλώσσας, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών.
Κωδ. θέσης: 136000
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Assistant-outlet-manager+Sofitel-dubai-jumeirah-beach,j,3,136000,en.html

Θέση: Assistant Director of Sales - Corporate
Περιοχή: Ντουμπάι
Προσόντα: Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στον κλάδο των πωλήσεων, προϋπηρεσία διάρκειας τριών ετών, άριστη γνώση της αγγλικής, γαλλικής και αραβικής γλώσσας, καλή γνώση της επιχειρηματικής αγοράς του Ντουμπάι, εμπειρία σε ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων, πολύ καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και, κυρίως, του Excel.
Κωδ. θέσης: 135467
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Assistant-director-of-sales-corporate+Sofitel-dubai-jumeirah-beach,j,3,135467,en.html
Πληροφορίες: Από την κ. Angel Magdalani, 4/4484848

Θέση: Headwaiter
Περιοχή: Ντουμπάι
Προσόντα: Εξειδίκευση στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της φιλοξενίας, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών, πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής και αραβικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 135991
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Headwaiter-headwaitress+Sofitel-the-palm-dubai,j,3,135991,en.html
Πληροφορίες: Από κ. Selven Murden, 00971 4 455 5412

Θέση: Food & Beverages Hostess
Περιοχή: Ντουμπάι
Προσόντα: Εξειδίκευση στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της φιλοξενίας, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών, πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής και αραβικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 135990
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Fb-hostess+Sofitel-the-palm-dubai,j,3,135990,en.html
Πληροφορίες: Από κ. Selven Murden, 00971 4 455 5412

Θέση: Food & Beverages Waiter
Περιοχή: Ντουμπάι
Προσόντα: Εξειδίκευση στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και της φιλοξενίας, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών, πολύ καλή γνώση της αγγλικής, γαλλικής και αραβικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 135989
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Fb-service-waiterwaitress+Sofitel-the-palm-dubai,j,3,135989,en.html
Πληροφορίες: Από κ. Selven Murden, 00971 4 455 5412

Novotel: Θέσεις σε Αγγλία - Γαλλία

Θέση: Night Team Member
Περιοχή: Ηνωμένο Βασίλειο
Προσόντα: Απολυτήριος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή άλλος τίτλος τεχνικού εκπαιδευτικού ιδρύματος στον τομέα της φιλοξενίας και των τροφίμων και ποτών, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άριστη γνώση χειρισμού του περιβάλλοντος Windows και κυρίως των MS Office, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών, προσανατολισμός στις πωλήσεις.
Κωδ. θέσης: 136122
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Night-team-member+Novotel-glasgow-centre,j,3,136122,en.html
Πληροφορίες: Από την κ. Meguenni Fatima, 01412222775

Θέση: Reception Team Member
Περιοχή: Ηνωμένο Βασίλειο
Προσόντα: Απολυτήριο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της φιλοξενίας, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, προσανατολισμός στις πωλήσεις.
Κωδ. θέσης: 136094
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Reception-team-member+Novotel-cardiff-centre,j,3,136094,en.html
Πληροφορίες: Από τον κ. Bilel Talbi, 02920 475 000

Θέση: Food & Beverage Team Member
Περιοχή: Ηνωμένο Βασίλειο
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλος τίτλος μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα των τροφίμων και ποτών, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών.
Κωδ. θέσης: 136074
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Food-beverage-team-member+Novotel-bristol-centre,j,3,136074,en.html
Πληροφορίες: Από τον κ. Gilles Mattern, 117/9769988

Θέση: Receptionist
Περιοχή: Γαλλία
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλου τίτλου μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους στο αντικείμενο της θέσης, άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 136119
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/R%C3%A9ceptionniste-tournant-hf+Novotel-paris-17-porte-d-asni%C3%A8res,j,3,136119,fr.html
Πληροφορίες: Από τον κ. Jean-Marc Fouchier, h4987-gm@accor.com

Θέση: Assistant Maitre d'Hotel
Περιοχή: Γαλλία
Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου ή άλλου τίτλου μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα των τροφίμων και ποτών, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών, άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας.
Κωδ. θέσης: 134679
Αιτήσεις: Στην ιστοσελίδα https://jobs.accor.com/Job-vacancy/Assistant-ma%C3%AEtre-d-h%C3%B4tel+Novotel-la-grande-motte,j,3,134679,fr.html
Πληροφορίες: Από τους κ. Julien Degos, Sylvain

Πηγή:ethnos.gr