Δωρεάν Σεμινάρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και το ALBA
9/9/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα   Συμβουλές καριέρας - Σταδιοδρομία  
Δωρεάν Σεμινάρια Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και το ALBA

Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, πιστεύουμε στους νέους, γι’ αυτό επενδύουμε στη θέληση, την αξία και το ταλέντο τους δημιουργώντας ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη. Αυτή τη φορά σε συνεργασία με έναν καταξιωμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό, το ALBA Graduate Business School (www.alba.edu.gr), διαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, για φοιτητές και απόφοιτους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που κατοικούν στις περιοχές Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μαγούλας, Ν. Περάμου και Μεγάρων.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση των νέων στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, προσφέροντάς τους πολύτιμη γνώση σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, η στρατηγική, η τεχνική της διαπραγμάτευσης και η συναισθηματική νοημοσύνη.

Το πρόγραμμα παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και περιλαμβάνει τέσσερις διαλέξεις 4ωρης διάρκειας, που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 28 Σεπτεμβρίου–14 Δεκεμβρίου 2013, στην Ελευσίνα.

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το σύνολο των διαλέξεων θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, από το ALBA Graduate Business School, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο Βιογραφικό τους.

Μη χάσεις την ευκαιρία δήλωσε συμμετοχή εδώ !

Το Πρόγραμμα των Σεμιναρίων μπορείς να το δεις εδώ !