Ανοιχτή Εκδήλωση για τους Ωφελούμενους του Προγράμματος «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας»
20/9/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Ανοιχτή Εκδήλωση για τους Ωφελούμενους του Προγράμματος «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας»

H ManpowerGroup, η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, σε προσκαλεί στην Ανοιχτή Εκδήλωση που διοργανώνει για τους Ωφελούμενους του Προγράμματος «Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας». Εάν είσαι κάτοχος της Επιταγής Εισόδου και δεν έχεις υπογράψει ακόμη Τριμερή σύμβαση, μην προβληματίζεσαι άλλο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα έχεις τη δυνατότητα να:

  • Επιλέξεις ανάμεσα σε 1.400 θέσεις πρακτικής άσκησης σε περισσότερες από 130 μεγάλες πολυεθνικές κι ελληνικές εταιρείες.
  • Μιλήσεις προσωπικά με τους εξειδικευμένους Συμβούλους μας, οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν και θα βοηθήσουν να επιλέξεις τη θέση πρακτικής άσκησης που συνδυάζει τα ‘θέλω’ και τα ‘μπορώ’ σου με τις ανάγκες της αγοράς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Μεσογείων 2-4 (Πύργος Αθηνών, Κτιριακό Συγκρότημα Β) από τις 5 μ.μ. μέχρι και τις 7 μ.μ.

Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας μπορούν να βρεθούν εδώ, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας στο facebook «ManpowerGroup Greece» είτε με αποστολή των προσωπικών στοιχείων στο voucher@manpowergroup.gr.