Εκδήλωση: Η νέα γενιά των επιχειρηματιών – Xρειάζονται mentoring & career coaching?
18/12/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Εκδήλωση: Η νέα γενιά των επιχειρηματιών – Xρειάζονται mentoring & career coaching?

Η Coaching Evolution International διοργανώνει εκδήλωση με επίσημο καλεσμένο τον Πρέσβη της Ολλανδίας, Jan Versteeg. Η εκδήλωση έχει τίτλο "Η νέα γενιά των επιχειρηματιών – Xρειάζονται mentoring & career coaching?" και στοχεύει στην αφύπνιση των νέων για τις δυνατότητες που τους δίνονται να πετύχουν στη σημερινή εποχή ως επιχειρηματίες.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από το Orange Grove , μια πρωτοβουλία της πρεσβείας της Ολλανδίας, με την οποία η Pamela Καραβά, ιδρύτρια της Coaching Evolution International, συνεργάζεται στον τομέα των υπηρεσιών coaching και mentoring. To Orange Grove είναι ο νέος χώρος εργασίας και εκπαίδευσης νέων επιχειρηματιών (start-upers) που δίνει τη δυνατότητα στους νέους αυτούς να εκπαιδευτούν από τους καθηγητές των Delft University of Technology, University of Amsterdam και την ΑΣΟΕΕ πάνω σε θέματα team building, elevator pitches, δημιουργία αξίας, ανάπτυξη πελατών και αγοράς, online προώθηση, πωλήσεις, καινοτομία, κ.ά.

Επειδή αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο η ανάγκη να έχουν οι νέοι επιχειρηματίες μέντορες και coaches, θα συζητηθεί πώς καλύπτεται πλέον η ανάγκη αυτή και στην Ελλάδα ακολουθώντας το μοντέλο των Ολλανδών.

Το panel των ομιλητών , μαζί με τον Πρέσβη, συμπληρώνουν η Πάμελα Καραβά, Executive και Life/Wellness Coach, η Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Expert & Career Coach και ο Μιχάλης Συνοδινός, Iδρυτής της poSEAdon και ειδικός στη νεανική επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Money Show, του γνωστού χρηματοοικονομικού και υγιούς lifestyle πολυσυνεδρίου, στο ξενοδοχείο Athens Hilton (αίθουσα Τερψιχόρη C), με δωρεάν είσοδο.

Πηγή: epixeiro.gr