Δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας από το Δήμο Νέας Ιωνίας
27/12/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας από το Δήμο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια φωτογραφίας. Πιο συγκεκριμένα η φιλοσοφία του προγράμματος περιλαμβάνει την εισαγωγή στην τεχνική γνώση και την αισθητική της φωτογραφίας με εισηγητή το Φωτογράφο κο Χρήστο Κανάκη.

Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, και έχουν διάρκεια 40 ώρες, με τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε Πέμπτη, κατά τις ώρες 19:00 με 22:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, Ηρακλείου 264, Νέα Ιωνία, 4ος όροφος.

Η δομή των σεμιναρίων δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαφορετικές ομάδες εργασίας-γνωσιακού επιπέδου και επιτρέπει να ενσωματωθούν σε αυτά οι ενδιαφερόμενοι οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης είναι η συμμετοχή σε μια ενεργή ομάδα φίλων της Φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό πάθος για τη φωτογραφία και θα δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις, φωτογραφικές συναντήσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε πολιτιστικούς χώρους με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή καλέστε στο τηλέφωνο: 6944 584670.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στείλτε όνομα, τηλέφωνο και ηλικία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: chkanakis@gmail.com.