Σεμινάριο διαχείρισης θυμού και θετικής σκέψης
8/1/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Σεμινάριο διαχείρισης θυμού και θετικής σκέψης

"Η φαντασία είναι τα πάντα! Η ανεπίσημη πρώτη προβολή του κινηματογραφικού έργου της ζωής μας."
~Άλμπερτ Αϊνστάιν~
Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου... αρκεί να το πιστέψεις!!!


1ος ΚΥΚΛΟΣ
Καθηγήτρια: Άννα Τσιάλτα
Max. 15 άτομα

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Στον πρώτο κύκλο του σεμιναρίου θα γνωρίσουμε τα είδη της ενέργειας. Θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε την ενέργεια στη ζωή μας και στο μυαλό μας και να επιλέγουμε αυτά που μας επιθυμούμε. Με τον καιρό, θα ανακαλύψουμε πως όλα είναι ενέργεια. Θα ασχοληθούμε με δημιουργικό οραματισμό αλλά και με τις βασικές ανθρώπινες πεποιθήσεις. Πως μπορούμε να διώξουμε τις άσχημες σκέψεις και τον αρνητισμό από την καθημερινότητα μας; Θα μάθουμε να ελέγχουμε το θυμό μας και να διώχνουμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Θα πετάξουμε μακριά τους φόβους μας αλλά και τον κρυμμένο θυμό που έχουμε αποθηκεύσει με τα χρόνια. Θα διδαχτούμε για το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας, ώστε να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε και θα μάθουμε να οραματιζόμαστε με μουσική υπόκρουση. Θα μάθουμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας, να μην επηρεαζόμαστε εύκολα από τους άλλους και μάλιστα ξεκινώντας από την οικογένεια και το στενό μας περιβάλλον. Κανόνες γοητείας και πως θα τους βάλουμε στην ζωή μας. Πληρότητα και αρμονία – οι σχέσεις μας μπορούν να γίνουν καλύτερες!


2ος ΚΥΚΛΟΣ
Καθηγήτρια: Άννα Τσιάλτα
Max. 15 άτομα
Το μάθημα απευθύνεται σε όσους έχουν διδαχτεί το μάθημα Θετική σκέψη και ενέργεια 1

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Στο δεύτερο κύκλο του σεμιναρίου θα ασχοληθούμε περισσότερο με την αγάπη και τη συγχώρεση στη ζωή μας. Θα έρθουμε στο επόμενο βήμα της αλλαγής, μαθαίνοντας ότι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά, παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή μας. Όπως το τζίνι του Αλαντίν, έτσι και ο νόμος της έλξης, εκτελεί κάθε διαταγή μας. Θα μάθουμε τεχνικές για να γνωρίσουμε το νόμο της Έλξης. Θα κατανοήσουμε την αφθονία στη ζωή μας αλλά και τα μυστικά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Πως θα κάνουμε τον εαυτό μας καλύτερο, ώστε να έρθουν κοντά μας οι σωστοί άνθρωποι. Κάθε σχέση είναι μια ευκαιρία – Τι μας δίνει και πως; Συναισθηματική ακτινοβολία - Αυτό που νιώθουμε – όχι αυτό που δείχνουμε. Πως θα το αλλάξουμε στην ζωή μας, για να μπορούμε να δούμε πιο καθαρά; Αγαπάμε τον εαυτό μας... και αξίζουμε τα καλύτερα. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το αποκτήσουμε!


~ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 213 00 24291 ή 6940 655 331

Περισσότερα εδώ