82 θέσεις στην Αττική για άνεργους επιστήμονες και αγρότες
10/1/2014 Ευκαιρίες Εργασίας  
82 θέσεις στην Αττική για άνεργους επιστήμονες και αγρότες

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για 82 ανέργους εξέδωσε το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (ΚΕΑΕΠ) στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένων στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας (ΤΟΠΣΑ)» με τίτλο «Καινοτομικές Μορφές Απασχόλησης και Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Αττική».

Στόχος της πράξης είναι η οικονομική και κοινωνική ένταξη 82 ωφελούμενων, εκ των οποίων 42 για να ιδρύσουν νέα επιχείρηση και σαράντα για να προσληφθούν σε επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα αφορά τις εξής κατηγορίες πληθυσμού:

  • Ανεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανεργίας του ΟΑΕΔ και με κάρτα ανεργίας σε ισχύ ή σε ειδικό κατάλογο του ΟΑΕΔ,
  • Νέοι επιστήμονες (ιατροί, οδοντίατροι, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί, απόφοιτοι Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών Σχολών), και
  • Ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, με ατομικό εισόδημα από γεωργικές δραστηριότητες που δεν υπερβαίνει τις 3.000 ευρώ για το οικονομικό έτος 2013, το δε ατομικό πραγματικό ή αντικειμενικό εισόδημά τους από τις λοιπές πηγές δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000 ευρώ.

Το πρόγραμμα αφορά ανέργους του Νομού Αττικής και, συγκεκριμένα, του Κεντρικού, Δυτικού και Νότιου Τομέα.

Μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις σας μαζί με το βιογραφικό σημειώμα
έως και τις 15 Ιανουαρίου 2014 στα γραφεία του συντονιστή εταίρου (ΚΕΑΕΠ), ενώ η αίτηση διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του, www.keaep.gr ή στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΣΥΝΕΡΓΩ www.synergo-topsa.gr

Πηγή: ethnos.gr