Δωρεάν σεμιναρία στο Media Lab από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων
20/1/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν σεμιναρία στο Media Lab από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων
Την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον «κόσμο» των νέων τεχνολογιών δίνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων στους αναγνώστες της – και όχι μόνο - μέσω των νέων επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνει στο χώρο του Media Lab, από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2014.
Μαθήματα φωτογραφίας, δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο, ηχογράφησης και μουσικής παραγωγής αλλά και εκπαίδευση στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνονται στη θεματολογία των σεμιναρίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Χανίων που με όχημα τις νέες τεχνολογίες, στοχεύουν στην προώθηση της άτυπης μάθησης, της δημιουργικότητας και της κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα τα σεμινάρια γίνονται δωρεάν στο Media Lab, το νέο ελκυστικό και άνετο χώρο δημιουργικότητας και πρόσβασης στο διαδίκτυο, που δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής των Χανίων και του Future Library με την υποστήριξη του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων στο τηλέφωνο: 2821 3 41662-3 (ώρες 08.00 – 14.00) ή στο e-mail: library@chania.gr.
Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στα σεμινάρια απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στο flashnews.gr