Δωρεάν σεμινάριο Believe in You "Πώς να βρείτε εργασία"
21/1/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Δωρεάν σεμινάριο Believe in You "Πώς να βρείτε εργασία"


«Πώς να βρείτε εργασία» είναι το θέμα του νέου σεμιναρίου της δράσης Believe in You του περιοδικού flowmagazine.gr που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουάριου υπό την αιγίδα του δήμου Αμαρουσίου. Εισηγήτρια θα είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες σε όλες τις πτυχές της αναζήτησης εργασίας. Θα δοθούν πρακτικές συμβουλές για τη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής, επιτυχημένης συνέντευξης καθώς και την αξιοποίηση του networking και των social media. Παράλληλα, το σεμινάριο θα εστιάσει και στην αναζήτηση εργασίας σε σχέση με τους στόχους και γενικότερα το κομμάτι της προσωπικής ανάπτυξης. Τέλος, ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει σύμφωνα με τον επαγγελματικό του στόχο με βασικό εργαλείο το ημερολόγιο στοχοθεσίας του flowmagazine.gr (Η αγορά του ημερολογίου είναι προαιρετική).

Καλεσμένη ομιλήτρια σε αυτό το σεμινάριο θα είναι η κα. Ροκά Ελένη, Διευθύντρια Marketing του skywalker.gr η οποία θα μιλήσει για τις Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας που βοηθούν στην ένταξη στην αγορά εργασίας!

Τόπος διεξαγωγής: Δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, Μαρούσι

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, ώρες 18:00-21:00

Ώρα προσέλευσης: 17:30


Για να δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ