Θες να γίνεις ομιλητής του TEDx University of Piraeus; Έχεις μία ιδέα που αξίζει να πραγματοποιηθεί; Τώρα γίνεται!
23/1/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Θες να γίνεις ομιλητής του TEDx University of Piraeus; Έχεις μία ιδέα που αξίζει να πραγματοποιηθεί; Τώρα γίνεται!

Στις 20 Απριλίου του 2013 πραγματοποιήθηκε το πρώτο TEDx University of Piraeus μετά από αγάπη και προσπάθεια των 16 μελών της οργανωτικής ομάδας. Εκείνη την ημέρα γνωρίσαμε 10 ταλαντούχους ανθρώπους που μας μίλησαν και μας ενέπνευσαν να πιστέψουμε και εμείς στα όνειρα μας και να τα κάνουμε πράξη.

Φέτος το TEDx University of Piraeus, με θέμα ''Time Voyagers'' έρχεται ανανεωμένο να μας χαρίσει ακόμη καλύτερες στιγμές. Με την θεματική αυτή γινόμαστε ταξιδευτές και σαλπάρουμε με πλώρη στον χρονοχώρο των ιδεών και των αποφάσεων.

Νέα χαμόγελα με πολλή όρεξη απαρτίζουν την ομάδα που δουλεύει ήδη δυναμικά για το αυτό. Αυτήν την χρονιά η ομάδα θέλησε να προσφέρει στο κοινό δύο καμπάνιες για να τους δώσει την δυνατότητα να βάλουν και αυτοί το λιθαράκι τους στην προσπάθεια αυτή και να ακουστούν και οι δικές τους ιδέες.

Become a TEDx speaker ”: Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς; Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις ότι αξίζει να διαδοθεί; Θεωρείς ότι η φετινή θεματολογία του TEDx University of Piraeus σε εκφράζει απόλυτα; Τότε τι περιμένεις; Δήλωσε και εσύ σημμετοχή και ανέβα στην σκηνή να μας εντυπωσιάσεις με την δική σου ομιλία.

Your ideas worth spreading ”: Μια καμπάνια εμπνευσμένη από το μότο τη φράση του TED, “ideas worth spreading” , έρχεται για να σου δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχεις και εσύ ενεργά με τον δικό σου τρόπο. Έχεις μια ιδέα που πιστεύεις ότι αξίζει να υλοποιηθεί; Έχεις σκεφτεί κάποιον ομιλητή που θα ήθελες να δεις φέτος στην σκηνή του TEDx University of Piraeus; Είσαι και εσύ ένας από τους φανατικούς θαυμαστές των TEDx events; Κατέθεσε την δικιά σου ιδέα και η ομάδα του TEDx University of Piraeus θα σε κάνει να την δεις να υλοποιείται καθώς επίσης θα δώσει προσκλήσεις στους 5 τυχερούς των ιδέων καθώς και απίθανα δώρα.

Για περισσότερες ιδέες : TEDx University of Piraeus