Ημερίδα Ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+ στη Θεσσαλονίκη από το ΙΚΥ
31/1/2014 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα  
Ημερίδα Ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+ στη Θεσσαλονίκη από το ΙΚΥ

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) διοργανώνει ημερίδα ενημέρωσης για το πρόγραμμα Erasmus+, το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό για την περίοδο 2014-2020.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 305, Τ.Κ. 546 28, Θεσσαλονίκη).

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει μια γενική παρουσίαση της δομής του προγράμματος Erasmus+ και των επιμέρους δράσεων του, καθώς και των απαιτούμενων δραστηριοτήτων για τη διάχυση των αποτελεσμάτων κ.α.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρεις ομάδες εργασίας σύμφωνα με τον τομέα ενδιαφέροντος που θα έχουν εκδηλώσει κατά την εγγραφή τους (Ανώτατη εκπαίδευση, Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και Εκπαίδευση Ενηλίκων, Σχολική εκπαίδευση και Νεολαία).

  • Η Εθνική Μονάδα θα αποστείλει μήνυμα επιβεβαίωσης συμμετοχής.
  • Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και η Εθνική Μονάδα διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τις εγγραφές μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων.


Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Το πρόγραμμα αναμένεται να δημοσιευτεί. (Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση).


Πηγή: neolaia.gr