Δωρεάν σεμινάριο για developers στο InfoCom Mobile & Apps
31/1/2013 Εκδηλώσεις - Σεμινάρια - Προγράμματα   Προγραμματισμός  

Στο πλαίσιο του InfoComMobile&Apps (www.infocomapps.gr) που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel, η InTech, σε συνεργασία με την FocusOnEdu, θα παρουσιάσουν ένα 3ωρο δωρεάν σεμινάριο στο τέλος του οποίου όλοι οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν πως να κατασκευάσουν μία multiplatform εφαρμογή.

Στο πλαίσιο του workshop με στόχο την κατανόηση του Cross-platform App engineering, οι συμμετέχοντες θα μάθουν δημιουργούν μία native εφαρμογή που όχι μόνο τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες όπως η HTML5.

Επίσης θα γίνει συζήτηση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο web development και πώς αυτό μπορεί να “δέσει” με mobile πλατφόρμες. Σε αυτό το πλαίσιο το σεμινάριο θα εστιάσει στη χρήση τεχνολογιών, όπως το CSS για την υλοποίηση απλών και σύνθετων UI.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα Νάουσα και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι, θα τους δοθούν από την InTech κουπόνια δωρεάν παρακολούθησης του ιδίου σεμιναρίου το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της InTech. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Σπύρος Σουλιώτης, Επικεφαλής της Ομάδας Υποστήριξης.

Για δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε το link

Πηγή: appgaraz.gr