Είπαν για εμάς

 • Γιώργος Τσιάπος

  Γιώργος Τσιάπος

  Το Getbusy.gr από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του, έχει εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω από μία ιστοσελίδα.Έχει καλύψει ένα "κενό" που υπήρχε στην ενημέρωση των νέων της χώρας, προβάλλοντας άρθρα σχετικά με την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και προσπαθεί εμπράκτως να παρακινήσει τους νέους να ασχοληθούν με τους συγκεκριμένους τομείς.Τα ενδιαφέροντα και εύστοχα άρθρα του ωθούν κάθε ενδιαφερόμενο σε λύσεις και διεξόδους πέραν της δημιουργίας μίας "τυποποιημένης" καριέρας.

  Σχετικά με το Getbusy finals, το υψηλό επίπεδο των διαγωνιζόμενων, το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής καθώς και το κίνητρο των βραβειων αποτέλεσαν μία αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

  Aναμένω τον επόμενο διαγωνισμό στον οποίο σίγουρα θα λάβω μέρος! Το Getbusy.gr βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από μία ιστοσελίδα ενημέρωσης.

  Το δυναμικό του, έχει τις γνώσεις και τις δυνατότητες να εξελίξει το Getbusy.gr σε μια πρωτοβουλία, η οποία θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με το επιχειρείν και την καινοτομία καθώς και να διοργανώσει ημερίδες οι οποίες θα φέρουν σε επαφή κάθε "ανήσυχο" νέο με αναγνωρισμένους επιχειρηματίες με σκοπό την μετάδοση οράματος και τεχνογνωσίας.

  Είμαι πεπεισμένος πως θα το πετύχει.

  Xρήστος Κονισπολιάτης

  Xρήστος Κονισπολιάτης

  Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φορείς που έκαναν πραγματικότητα το Getbusy.gr: Microsoft, HePIS, PEOPLECERT. Η πρωτοβουλία αυτή ήρθε να συνδέσει εμάς, τους ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους, με τις ευκαιρίες να γίνουμε καλύτεροι, και διευκολύνει το δρόμο προς το στόχους μας. Προσωπικά, αισθάνομαι ότι με κρατάει συγχρονισμένο με τις ικανότητες που απαιτούνται από την αγορά εργασίας καθώς και με την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

  Ο διαγωνισμός ήταν καταπληκτικός. Ήταν εκπαιδευτικός στα πλαίσια που ανέφερα παραπάνω και τα έπαθλα ήταν στοχευμένα στις ανάγκες μας. Από το Getbusy finals μου έμειναν ο επαγγελματισμός, η καλή οργάνωση και η ζωντάνια στις συζητήσεις που είχαμε με τους άλλους συμμετέχοντες.

  Προφανώς σε όλα χωράει βελτίωση και ελπίζω να υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση γύρω από αυτή την προσπάθεια.

  Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

  Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

  «Οι δύσκολοι καιροί χρειάζονται Καινοτόμες ιδέες και σωστή Χρηματοδότηση, προκειμένου να τεθούν σωστά θεμέλια παιδείας και γνώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, το εγχείρημα του GetBusy.gr αναδεικνύει το πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία για την χώρα μας και την επαναφορά της σε πορεία ανόδου, στο εγχώριο και διεθνές στερέωμα. Προσωπικά, βίωσα μία άψογη οργάνωση με επαγγελματισμό και ήθος H εξέλιξη της προσπάθειας αυτής πρέπει να είναι ανοδική, με στήριξη απο περισσότερους παράγοντες της αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου γενικότερα. Το ωφείλουμε στην γενιά μας και στις γενεές που πρόκειται να μας διαδεχθούν. Ευχαριστώ για την τιμή της βράβευσης και προς τους υπόλοιπους νικητές.... “αἰέν ἀριστεύειν”.»

  Βασίλης Κόκκινος

  Βασίλης Κόκκινος

  To getbusy.gr ως πρωτοβουλία της Microsoft σε συνεργασία με το Hepis ήταν μια εξαιρετικά πρωτοποριακή, ενδιαφέρουσα και ευχάριστη εμπειρία που εκτός από το να ενισχύσει τις γνώσεις μας, μας προσέφερε πολύτιμα δώρα.

  Στα getbusy finals είχαμε την ευκαιρία να μας αξιολογήσει η επιστημονική επιτροπή του getbusy, να κάνουμε νέους φίλους και να αναπτύξουμε τις δεξιότητες μας, ειδικά μέσα από την ομάδικη εργασία που μας ανατέθηκε.

  Στο μέλλον θα ήθελα το getbusy να συνεχίσει ακάθεκτο το κοινωνικό έργο που επιτελεί δηλαδή να δημιουργεί ευκαιρίες για τους νέους.

  Βασίλης Κελέρης

  Βασίλης Κελέρης

  Συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση των τελικών του Getbusy.gr καθώς και για την φοβερή ανταπόκριση που γνώρισε το event. Έχοντας προσωπική εμπειρία λόγω της συμμετοχής μου στον διαγωνισμό αλλά και ως αναγνώστης της ιστοσελίδας θεωρώ πως τέτοιες ενέργειες σήμερα αποτελούν σημαντικό εφόδιο τόσο για την αποκόμιση εμπειριών και γνώσεων όσο και για την ευκαιρία απόκτησης σημαντικών επάθλων που βοηθούν στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Θεωρώ πως η οργάνωση, το φιλικό περιβάλλον, ο χώρος και η εγκαρδιότητα των ανθρώπων που συμμετείχαν, συνέβαλλε ολοκληρωτικά στην επίτευξη μιας εποικοδομητικής μέρας.Εύχομαι στο μέλλον, το Getbusy.gr να συνεχίσει αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την δράση του. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, τέτοιες ενέργειες αποτελούν λύση και διέξοδο από την μιζέρια που κατακλύζει την εποχή μας και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους.

  Μαρία Τζέλιου

  Μαρία Τζέλιου

  Ήταν μια αναμφισβήτητα ανεπανάληπτη εμπειρία, η οποία ανεξαρτήτου του αποτελέσματος έδωσε κάτι σημαντικό στον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Η διοργάνωση ήταν άψογη και τα θέματα πάνω στα οποία εξεταστήκαμε ήταν απολύτως προσεγμένα, και μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε πτυχές του εαυτού μας αλλά και να έρθουμε αντιμέτωποι με real-life καταστάσεις.

  Ως φοιτήτρια στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν μια εμπειρία που ήρθε να δέσει πολύ όμορφα και δημιουργικά όχι μόνο με το αντικείμενο των σπουδών μου αλλά αποτέλεσε και μια προετοιμασία για καταστάσεις με τις οποίες θα έλθω αντιμέτωπη στο μέλλον στο περιβάλλον εργασίας μου. Μας δόθηκε η ευκαιρία για συναναστροφή με καταξιωμένους επαγγελματίες, και να ακούσουμε τις πολύτιμες γνώμες και συμβουλές τους.

  Είναι μια διοργάνωση η οποία σίγουρα θα κερδίσει το νεανικό κοινό με το πέρασμα των χρόνων αναμφισβήτητα. Και πάνω από όλα προάγει τη δημιουργικότητα σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό αλλά και τη σύνθετη σκέψη, συστατικά τα οποία είναι πολύτιμα για μελλοντικούς επαγγελματίες, όπως εμείς, κυρίως εν μέσω της οικονομικής συγκυρίας που διανύει η χώρα μας αλλά και ο κόσμος γενικότερα

  Σας ευχαριστούμε πολύ για τα δώρα τα οποία μας δώσατε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε, τα οποία το καθένα ξεχωριστά είναι από μόνο του ιδιαίτερα σημαντικό για το "χτίσιμο" ενός βιογραφικού, την απόκτηση εμπειριών και την προώθηση της επαγγελματικής μας καριέρας γενικότερα στο μέλλον, και θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαμε στα Finals ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

  Ηρακλής Λαμπαδαρίου

  Ηρακλής Λαμπαδαρίου

  Πρωτοβουλίες όπως αυτή του Getbusy, ουσιαστικές και ανοικτές σε όλους χωρίς περιορισμούς και προϋποθέσεις, έχουν πολλαπλά οφέλη για όσους συνειδητά θελήσουν να συμμετέχουν. Το GetBusy πέρα από το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, βοήθησε τους συμμετέχοντες να συνειδητοποιήσουν τις νέες προκλήσεις στον εργασιακό χώρο, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τα προσόντα που ζητούνται μέσα σε μια εποχή δύσκολη όπου οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας μειώνονται συνεχώς. Αποτέλεσε επίσης μια πηγή ενημέρωσης για θέματα που άπτονται την εκπαίδευση και την εργασία με στόχο πάντα τις ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση. Η δυναμική αυτής της προσεκτικά σχεδιασμένης πρωτοβουλίας αποδείχθηκε με τη διοργάνωση των τελικών και τα πλούσια δώρα για τους 10 καλύτερους, δώρα που βοηθούν σημαντικά την ανέλιξη των νικητών. Μου έδωσε μεγάλη χαρά η συμμετοχή μου σ' αυτούς τους τελικούς καθώς είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τους 29 καλύτερους διαγωνιζόμενους και να συζητήσω μαζί τους. Πιστεύω πως το GetBusy δείχνει τον δρόμο για το πώς πρέπει να σχεδιάζονται αντίστοιχες πρωτοβουλίες με στόχο και όραμα και όχι απλώς για να γίνονται.

  Δημήτριος Μποζαγλυκίδης

  Δημήτριος Μποζαγλυκίδης

  Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτήν τη σημαντική ευκαιρία που δώσατε σε 1000άδες νέα παιδιά της χώρας μας κι όχι μόνο, αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε… Πραγματικά, ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και συνάμα ευκαιρία, εμπλουτισμού γνώσεων, δεξιοτήτων καθώς βεβαίως και συναναστροφής αλλά και γνωριμίας με καινούργιο κόσμο πάσης ηλικίας, με τα πάμπολλα οφέλη που αποκομίσαμε από αυτήν την επαφή!

 • Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου

  Γιώργος Μαρίνος Παπανικολάου

  Η συμμετοχή μου στον τελικό του Getbusy ήρθε χωρίς να το κυνηγήσω ιδιαίτερα. Συνήθιζα να κάνω τα κουΐζ για περνάω την ώρα μου, όταν βαριόμουν και ο λόγος ήταν, ότι ποτέ μέχρι τότε δεν σκέφτηκα, πως θα μπορούσα να είμαι ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού. Πολλές φορές στη ζωή μας απορρίπτουμε κάτι ως ανέφικτο θεωρώντας, πως αποκλείεται να τύχει σε εμάς. Η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει τύχη, υπάρχουν πιθανότητες. Αν δεν αγοράσεις ένα πρωτοχρονιάτικο λαχείο, δεν υπάρχει περίπτωση να το κερδίσεις ποτέ! Έτσι και εδώ αν δεν συμμετέχεις στο διαγωνισμό, δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις σε αυτόν. Μια μέρα λοιπόν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και με ενημέρωσαν, ότι ήμουν επιλαχών και μπορούσα να συμμετέχω στο τελικό, αφού πολλοί από τους επιτυχόντες αλλά και επιλαχόντες σε θέσεις πριν από εμένα δεν ήθελαν να λάβουν μέρος (Τους ευχαριστώ θερμά!). Σκέφτηκα, ότι τη μέρα του τελικού δεν είχα να κάνω κάτι καλύτερο και αποφάσισα να πάω. Οι δοκιμασίες του τελικού ήταν σαφώς πιο δύσκολες από της προκριματικής φάσης, ενώ το μέρος της ομαδικής εργασίας, όπου έπρεπε να συνεργαστείς με αγνώστους για να παρουσιάσεις ένα business plan ήταν πραγματική πρόκληση. Το αποτέλεσμα εκείνης της Κυριακής, που προτίμησα να μην πάω για καφέ, με δικαίωσε, αφού λίγες μέρες μετά μου ανακοινώθηκε, ότι είμαι ο νικητής της διαγωνιστικής κατηγορίας Masters και μου προσφέρθηκε μια πλήρη υποτροφία από το ALBA Graduate Business School. Σήμερα είμαι σπουδαστής στο πρόγραμμα MSc in Strategic HRM του ALBA Graduate Business School, στο καλύτερο ιδιωτικό ίδρυμα μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα. Το Getbusy λοιπόν δεν μου πρόσφερε μόνο ένα πολύτιμο και πολύ ακριβό δώρο, που μπορεί να αποτελέσει το ισχυρότερο εφόδιο για την επαγγελματική μου ζωή, αλλά μου άλλαξε τον τρόπο, που βλέπω τα πράγματα. Πλέον δεν υπάρχει βαριέμαι, δεν θέλω, ή που να τρέχω τώρα! Πλέον έμαθα ίσως και αργά, ότι πρέπει να προσπαθείς ακόμα και αν όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, γιατί μόνο τότε θα τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Σε ευχαριστώ Getbusy!

  Βασίλης Μπουρονίκος

  Βασίλης Μπουρονίκος

  Στην Ελλάδα του 2015 μυαλά υπάρχουν πολλά, ευκαιρίες όμως ελάχιστες. Και είναι αυτό το κενό που η ομάδα του Getbusy.gr πήρε την πρωτοβουλία να καλύψει με περισσή επιτυχία, επαγγελματισμό και συνέπεια. Η γνωριμία μου με το Getbusy.gr ήταν τυχαία και ποτέ δεν φαντάστηκα πως ένας φαινομενικά «απλός» διαγωνισμός μπορούσε να μου προσφέρει τόσα πολλά. Ως ένας και των νικητών και έχοντας καρπωθεί, πλέον, τα οφέλη που προσφέρουν απλόχερα οι διοργανωτές και οι χορηγοί τους, τόσο η προσωπική όσο και η ακαδημαϊκή μου ζωή έχει βελτιωθεί σημαντικά, ενώ είμαι περισσότερο αισιόδοξος επαγγελματικά. Το Getbusy.gr έχει εκπληρώσει, ήδη, δίχως αμφιβολία τον στόχο του τόσο για εμένα όσο και για εκατοντάδες άλλους νέους. Το Getbusy όμως δεν επαναπαύεται. Παραμένει εδώ, ενισχύεται και μαζί του όλοι οι νέοι της χώρας. Τόσο η εμπειρία όσο και τα οφέλη που αποκομίζεις είναι απίστευτα. Για το λόγο αυτό το συστήνω ανεπιφύλαχτα σε όποιον θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στη ζωή του.

  Γιάννης Χατσηλίδης

  Γιάννης Χατσηλίδης

  To Getbusy είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που στόχο έχει να αναδείξει τις ικανότητες και δυνατότητες των νέων στην Ελλάδα. Η όλη διαδικασία είναι τέτοια ώστε βάζει τους υποψηφίους σε μια διαδικασία μάθησης και πρόκλησης απέναντι σε νέες καταστάσεις. Παράλληλα όμως είναι και διασκεδαστική! Η επιβράβευση είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του προγράμματος, εφόσον δίνεται στους νικητές η δυνατότητα να σπουδάσουν σε μερικά από τα καλύτερα ιδιωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας. Εύχομαι τέτοιες πρωτοβουλίες να προσελκύουν ακόμη περισσότερους νέους, ώστε τα αντίκτυπο στην κοινότητα να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

 • Η Καθημερινή

  Kathimerini

  NetFax

  NetFax

  Το Κέρδος

  tokerdos

  Επιχειρώ

  epixeiro.gr

  in.gr

  In.gr

  Η Καθημερινή

  kathimerini